Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

Симпа Агри ЕООД - За нас

Фирма „Симпа Агри” ЕООД е създадена през 2006 г. и е регионален дилър за югоизточна България на сеялки Gaspardo, почвообработващи агрегати и продълбочители Maschio, плугове Gregoire Besson, пръскачки Gaspardo, хедери Fantini, сламопреси Gallignani, тороразпръсквачки Agrex, както и резервни части за тях, обезпечаващи безотказната им работа в земеделските стопанства.

 

От 2013 г. фирмата е доставчик и на GPS навигационни системи Muller на немския производител Muller Elektronik лидер в производството на продукти свързани с прецизното земеделие.

 

Фирмата предлага обезпечаване на земеделските стопанства и с резервни части за инвентар и на други водещи европейски производители като Amazone, Lemken, Rabe, Kverneland, Vaderstad, Kuhn, Vogel & Noot, Overum.

 

Пълната гама масла и смазочни продукти на известната марка Ambra, допълва широката листа от висококачествените продукти, които предлага фирмата.

 

Всеизвестен факт е, че селскостопанската техника в България, е подложена на интензивна амортизация, което задължава създаването и поддържането на запаси от резервни части особено в кампанийните периоди.

 

Фирма „Симпа Агри” ЕООД обезпечава гаранционно и извънгаранционно поддържане на селскостопанската техника, бързо и качествено отстраняване на възникнали аварии по машини, експресна доставка на резервни части.

 

В широката си продуктова гама фирмата разполага и с употребявани машини.

 

От края на 2011 г. функционира новопостроената сервизна база, която разполага с 300кв.м. модерно оборудван и технически обезпечен сервиз, 300кв.м. складова площ с голяма номенклатура от налични резервни части както и модерна офис част за комплексно обслужване на земеделските стопани